genietende VIP's en vrijwilligers genietende VIP's en vrijwilligers genietende VIP's en vrijwilligers genietende VIP's en vrijwilligers genietende VIP's en vrijwilligers genietende VIP's en vrijwilligers genietende VIP's en vrijwilligers

Wens Sem - Dolfinarium

Ga direct naar

Aan het water

Wensverslag

Op 9 november was het eindelijk zover! Heel erg spannend, want we wisten niet wat er geregeld was voor Sem.

Sem bij de dolfijnen

Rond 10 uur kwamen we aan in Tiel. En Henk en Bianca van Shamajo waren er inmiddels. Omstreeks 11 uur vertrokken we richting Harderwijk, het Dolfinarium!

Sem zou een VIP-arrangement krijgen.... Hartstikke leuk!

Aangekomen in Harderwijk hebben we eerst samen geluncht en toen op naar de dolfijnen!

Sem was al de gehele dag vrolijk en helemaal happy! Erg leuk om te zien hoe hij kan genieten van alle aandacht!

De onderzee-kamer waar we meteen naar toe gingen, was erg betoverend. We konden de dolfijnen zo langs de grote ramen voorbij zien zwemmen. Sem heeft genoten!

Sem met dolfijn

Na een kort filmpje zijn we naar buiten gegaan en mocht Sem de dolfijnen van dichtbij bewonderen aan het water. Hij heeft samen met dolfijn Maaike mogen spelen. Het was ook heel bijzonder om te zien hoe Sem haar lief aaide en verse visjes had gegeven. Hij werd er helemaal rustig van. Je kon hem echt zien genieten van het moment!

De foto’s die iedereen heeft gemaakt zijn ook prachtig geworden!

Na het spelen en voederen haalden we de foto’s op en mochten we nog even een kijkje nemen achter de schermen. We hebben toen een jonge orka mogen bewonderen. Zo lief en zo aanhankelijk was ze, heel ontroerend!

De dag hebben we gezellig afgesloten met een heerlijk etentje in Tiel bij de Betuwe.

Sem heeft een geweldige dag gehad! Iedereen heel erg bedankt hiervoor! En speciaal een bedankje voor Bernadette en Wim, heel erg lief dat jullie dit hebben willen regelen voor Semmetje!

Foto's van de wensvervulling

blues cd  facebook linkedin twitter

Laatste nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

E-mailadres